Stripper show van 15 minuten!

Keuze uit welke stripper

STRIPPER FOTO MOMENT

STRIPPERS

Stripper | Male-entertainment.nl | Stripper gezocht?

Male-entertainment staat voor kwaliteit op het gebied van mannelijk entertainment. Onze mannen kunnen op verschillende podia worden ingezet. Ze zijn niet alleen opgeleid als stripper, maar kunnen o.a. ingezet worden als danser, butler of gastheer. Door deze unieke combinatie hebben de mannen veel ervaring.

Dit draagt bij aan de professionele en spectaculaire stripacts.

Spreken de mannen je al aan? Ze verzorgen spectaculaire acts met een duur van 15 minuten. Voorbeelden van een aantal acts zijn: Politie, Brandweer, Tarzan, Gentlemen en Magic Mike act. Heb je vragen over de verschillende acts of wil je weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij bieden namelijk ook stripacts voor dames en heren die het op het eerste oog spannend vinden om een striptease te krijgen. De act wordt hier dan op afgestemd.

Op het moment dat je een stripper bij ons boekt, ontvang je een bevestiging via de mail. De muziek voor de stripacts wordt voorafgaand naar je toe gestuurd of meegenomen op een USB stick. Je hoeft alleen te zorgen voor een stoel zonder armleuningen en ruimte om te kunnen dansen. Als de stripper gearriveerd is bij de locatie neemt hij/zij telefonisch contact op om af te stemmen waar en hoe laat de stripper naar binnen kan komen. De stripper heeft een aparte ruimte nodig om zich na de stripact te kunnen omkleden. Na afloop van de act is er nog een mogelijkheid om met de stripper op de foto te gaan.

Onze strippers hebben jaren lange ervaring met strippen voor zowel grote als kleine groepen mensen.

Ze weten van elke gelegenheid een feestje te maken. Er wordt niet alleen interactie gezocht met de persoon waarvoor de stripact geboekt is, maar ook met het publiek er om heen. Gedurende 15 minuten lang wordt er een show neergezet waarbij dans en muziek flexeloos op elkaar zijn afgestemd.

Een stripact kan al geboekt worden vanaf 150 euro exclusief reiskosten. Er is altijd een stripper bij jou in de buurt: Stripper Zuid-Holland Stripper Noord-Holland Stripper Brabant Stripper Limburg Stripper Groningen Stripper Utrecht Stripper Overijssel Stripper Drenthe Stripper Zeeland Stripper Friesland Stripper Flevoland Stripper Gelderland Stripper Antwerpen Heb je last minute een stripper nodig? Dan kan je via onze 24-uur service altijd een stripper boeken. Wij zijn telefonisch, via WhatsApp en e-mail bereikbaar.

NU BOEKEN

Volg je ons al op instagram?